Etsimme asiakkaallemme Kotkaan teollisuusalueelle 

KUNNOSSAPITOASENTAJA / VARASTONHOITAJA vakituiseen työsuhteeseen

Asiakasyrityksemme tarjoaa erittäin mielenkiintoisen työkokonaisuuden, joka koostuu erilaisista itsenäisistä tehtävistä.

Kunnossapitoasentajana tehtäviin kuuluu erilaisten sahakoneiden toiminnan varmistaminen. Tunnet jonkin verran laitteiden toimintaa ja osaa itsenäisesti tehdä ohjeiden mukaisia huoltoja.

Varastonhoitajana työhösi kuuluu sahatavaran kuormanpurut ja lastaukset, lavojen siirrot sekä varastojärjestyksen ylläpito. Huolehdit tilausten vastaanotosta, keräilystä ja lähettämisestä. Tehtävä edellyttää pyöräkuormaajan ajotaitoa. Työssäsi joudut käyttämään erilaisia varastokirjanpito- sekä laadunvarmistusohjelmia.  Aikaisempi kokemus erilaisten ohjelmistojen käytöstä on ehdottomasti eduksi.

Odotamme sinulta positiivista, reipasta ja toimentarttuvaa asennetta. Kykenet itsenäiseen ja omatoimiseen työhön, mutta sinulta löytyy myös tiimityötaitoja. 

Työtä tehdään päivävuorossa arkisin klo 7.00 – 15.30 (40 h/vko). 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuolisen tehtävän mukavassa työporukassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme että voisit aloittaa mahdollisimman pian. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Sopiva tekijä palkataan heti. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja lisätietoja antaa tarvittaessa Harri Vaittinen p. 040 5288 084

PAIKKAKUNTA : KOTKA

Hakuaika alkaa: 18.11.2022 14:00 – Hakuaika päättyy: 30.11.2022 23:59