Etsimme asiakasyrityksellemme Lahteen KONESUUNNITTELIJAA. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu esisuunnitelmien laadinta valmistettavista koneista ja laitteista tarjouslaskentaa varten sekä valmistumiskuvien mitoittaminen ja piirtäminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa, joten tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja. Suunnitteluohjelmistona on käytössä SolidWorks.

Toivomme sinulta

  • Insinööri- tai DI-koulutusta konetekniikan alalta
  • Aktiivista asennetta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja ongelmanratkaisukykyä
  • Ymmärrystä ja kykyä soveltaa konesuunnittelussa myös paineilmaa, hydrauliikkaa ja sähköä/automaatiota

Tarjoamme sinulle

  • vakituisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden
  • vakaan yrityksen työnantajaksesi
  • osaavan ja työhönsä sitoutuneen työyhteisön

Tämä työpaikka tullaan täyttämään hiljaisen haun kautta, ja rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kirsi Naamanka p. 040 728 3770. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään syyskuun alussa.  

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 07.06.2022 17:50 - Hakuaika päättyy: 03.07.2022 23:00