Hollolan Viilu ja Laminaatti Oy on vuonna 1994 perustettu perheyritys ja suomen suurin viiluarkkien valmistaja. Valmistamme räätälöityjä tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Meiltä voi tilata tarpeen mukaan pelkän materiaalin tai asennusvalmiin levyn. Tarvittaessa hyödynnämme levyn viimeistelyssä tiivistä yhteistyöverkostoamme. Tuotantotilamme sijaitsevat Päijät-Hämeessä Hollolassa. Korkealuokkaiset materiaalit ja tuotantokoneet sekä työntekijöidemme ammattitaito ja materiaalien tuntemus takaavat sen, että tuotteemme ovat erittäin korkealaatuisia. 

Haemme tiimimme vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen

KONEPUUSEPPÄÄ

monipuolisiin konepuusepän tehtäviin, kuten sahaus, CNC- ja NC-koneistus. Teet mahdollisesti myös ohjelmointia osaamisesi mukaan. Työssä käytät myös tuotannon muita puuntyöstökoneita ja käsityökaluja.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa useamman vuoden työkokemusta teollisuustyöstä ja puualasta. Puu- ja levymateriaalien tuntemus on eduksi. Hyvän ammattitaidon lisäksi toivomme hakijalta huolellista työskentelytapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työhön.

Kyseessä on 2-vuorotyö ja työ alkaa sopivan tekijän löydyttyä sopimuksen mukaan elokuun aikana. Kyseessä on vakituinen työsuhde. Tarjoamme monipuolisen työtehtävän kehittyvässä yrityksessä sekä mukavan työyhteisön ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Jos kiinnostuit, niin laita hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy, Kirsi Naamanka, p. 040 728 3770

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 14.07.2021 14:00 - Hakuaika päättyy: 03.08.2021 23:00