Levypyörä Oy on erikoistunut työkoneiden vanteiden suunnitteluun ja valmistamiseen sekä teräsrakenteiden valmistamiseen. Yhtiö on yksi johtavista vannevalmistajista raskaiden työkoneiden OE- ja jälkimarkkinoilla. Olemme sitoutuneet kehittämään ympäristöystävällisiä prosesseja, joiden tavoitteena on muun muassa vähentää hiilidioksidipäästöjä. Yrityksellä on lähes 70 vuoden kokemus terästeollisuudesta ja se on osa Nokian Renkaat -konsernia.

Etsimme nyt tehtaallemme Nastolaan

KONEISTAJAA

CNC-portaalikoneistuskeskukselle (TOS-Heidenhain). Tehtävässä on eduksi aikaisempi kokemus konepajavalmistuksesta ja koneistuksesta. Otamme kuitenkin huomioon myös uran alussa olevat, vastavalmistuneet hakijat.

Tehtävässä edellytetään:

  • valmiutta 2-vuorotyöhön, sekä tarvittaessa 3-vuorotyöhön
  • yhteistyökykyä ja omatoimisuutta työtehtävien suorittamiseen
  • hyvää suomen kielen taitoa

Työ alkaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy:n kautta ja koeajan jälkeen on tarkoitus siirtyä suoraan Levypyörä Oy:n kirjoille. Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta heti, niin otamme sinuun yhteyttä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja täällä lisätietoja antaa Johanna Kauppinen, p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 25.11.2021 10:30 - Hakuaika päättyy: 17.12.2021 23:00