Etsimme asiakkaallemme Päijät-Hämeessä

KONEASENTAJAA

Tehtäviin kuuluvat koneiden ja laitteiden kokoonpano- ja asennustyöt. Hakijalta odotamme hyvää asennetta, huolellista ja vastuullista työskentelytapaa sekä kykyä tulkita piirustuksia ja osaluetteloita. Aikaisempi kokemus mekaanisesta kokoonpanosta ja/tai teollisuusautomaatiosta on hyödyksi tehtävässä. Kokemus hydrauliikan parissa työskentelystä katsotaan eduksi.

Töiden alku on tammikuussa. Töitä tehdään ma-pe, täysillä viikkotyötunneilla. Työntekijöidemme hyvinvointia tuemme yksityisellä työterveyshuollolla sekä tarjoamalla Smartum liikuntaedun. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla yhteydessä numeroon 0407288728, Johanna Kauppinen.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 09.12.2023 01:00 – Hakuaika päättyy: 15.12.2023 23:59