Vasmet Oy on yksi Suomen ja Pohjoismaiden johtavista palo- ja teräsovien, sekä julkisivurakenteiden valmistajista. Toiminta perustuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja laadukkaiden ovien, sekä julkisivuratkaisujen valmistamiseen ja toimittamiseen. 40-vuotisen historiansa aikana Vasmet Oy on toimittanut oviratkaisuja niin uudis- kuin korjausrakentamiseen; rakennusliikkeille, kiinteistöyhtiöille, tukkuliikkeille ja yksityishenkilöille.

Etsimme nyt KOKOONPANIJAA vakituiseen työsuhteeseen Luhtikylän tehtaallemme. Työtehtäviisi kuuluvat teräsovien kokoonpanotyöt sekä tarvittaessa muut valmistustyötehtävät. Tehtävässä ei vaadita aiempaa työkokemusta, sillä työhön oppii nopeasti. Toivomme työskentelytapasi olevan omatoiminen, tarkka ja töiden hoituvan hyvällä asenteella. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka on halukas kehittymään alalla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn mukavassa työporukassa. Työtä tehdään päivävuorossa ma-pe klo 7:00 – 15:30 (40,0 h/vko). Työ alkaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy:n kautta, mutta tarkoituksena on siirtyä myöhemmin suoraan Vasmet Oy:n kirjoille. Lähetä työhakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan p. 040 728 8728 / Johanna. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 14.10.2021 11:00 - Hakuaika päättyy: 28.10.2021 23:59