Haemme KIRJANPITÄJÄÄ Kanta-Hämeeseen

Etsimme ammattitaitoista, tilinpäätöstaitoista kirjanpidon osaajaa. Työtehtäviin kuuluu mm. kuukausikirjanpito sekä tilinpäätösten teko. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään muutaman vuoden aikaisempaa kokemusta taloushallinnon ja kirjanpidon töistä sekä soveltuvaa koulutusta. Aikaisempi tilitoimistotyötausta on ehdottomasti eduksi, mutta ei välttämätöntä. Olet tarkka tekijä ja kykenet itsenäiseen työhön. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot, joustavuutta ja paineensietokykyä.

Tarjoamme vakituisen työn mukavassa taloushallinnon tiimissä, vakavaraisessa ja menestyvässä perheyrityksessä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit soittaa suoraan Leenalle p. 044 728 3771.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

PAIKKAKUNTA : HÄMEENLINNA


Hakuaika alkaa: 30.04.2021 11:00 - Hakuaika päättyy: 12.05.2021 16:00