Kiinnostaako työ kiertotalouden parissa? Arvostatko tuotteiden kiertoa ja elinkaaren jatkumista? Tule mukaan tekemään työtä, jolla on merkitystä

Etsimme nyt pk-seudulle

KIERRÄTYSOPERAATTORIA

Asiakasyrityksemme tarjoaa tuotteiden, irtaimistojen ja laitteiden uudelleenkäyttöä tehostavaa palvelua yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Tehtävänäsi on osallistua kohteen arviokäyntiin sekä myynti-ilmoitusten tekemiseen ja asiakaspalveluun. Opit pian julkaisemaan verkkohuutokauppaan laadukkaita ilmoituksia hyvillä, informatiivisilla kuvilla. Tehtävä ei sisällä raskaita siirtelytöitä. Ostajat noutavat itse ostamansa tavarat suoraan kohteelta. Tehtäväsi on opastaa ja neuvoa. Sinun ei tarvitse olla kokenut kiertotaloustoimialan osaaja, sillä saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tuen. Odotamme sinulta kuitenkin kiinnostusta kiertotaloutta ja uudelleenkäyttöä kohtaan.

Toivomme Sinulta

  • luotettavuutta, omatoimista sekä itsenäistä työskentelytapaa
  • kiinnostusta kehittää omaa osaamistasi
  • organisointikykyä
  • tietoteknistä osaamista
  • esine-, materiaali- ja rakennetuntemusta
  • B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme Sinulle

Mielenkiintoisen työn vaihtuvien kohteiden ja erilaisten myytävien hyödykkeiden parissa. Tässä tehtävässä on mahdollista saada lisää vastuuta näyttöjen ja kehittymisen mukaan. Töitä on aluksi arviolta 20-60 h/kk ja niitä on mahdollista ajoittaa varsin joustavasti oman aikataulun mukaisesti. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai yrittäjälle, jonka tilauskirjaan lisätyö mahtuu.

Jos tunnistat kuvauksesta itsesi, laita hakemus tulemaan pikaisesti. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Naamanka p. 040 728 3770

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

PAIKKAKUNTA: HELSINKI, ESPOO, VANTAA

Hakuaika alkaa: 02.02.2023 08:00 – Hakuaika päättyy: 08.02.2023 23:59