Haemme asiakasyrityksillemme Lahden talousalueelle

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Puuttuuko sinulta vielä kesätyöpaikka kesälle 2021? Meillä on tarjota erilaisia teollisuusalan tuotantotyöpaikkoja ammattikoulussa, lukiossa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa opiskeleville! Voit olla opintojesi alkuvaiheessa tai juuri valmistuva. Tärkeintä on, että työmotivaatiota löytyy ja asenne on kunnossa.

Töitä on tarjolla mm.

  • METALLITEOLLISUUS: kokoonpano-, varustelu-, ja linjastotyöt sekä muut vaihetyöt konepajateollisuudessa
  • RAKENNUSTEOLLISUUS: rakennusaputyöt, purkutyöt, rakennussiivous, asennusaputyöt
  • PUUTEOLLISUUS: puusepän- ja konepuusepäntyöt, kokoonpano- ja linjastotyöt
  • VARASTO JA LOGISTIIKKA: trukkikuski, lähettämötyöntekijä

Töiden aloitus pikaisesti tai sopimuksen mukaan. Oma auto tai muu kulkuneuvo helpottaa liikkumista Päijät-Hämeen alueella. Osassa työpaikoissa tehdään vuorotöitä.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita hakemuksesi pian tulemaan alla olevan linkin kautta! Merkitsethän hakemukseen millä ajalla olet käytettävissä.

Mikäli olet laittanut aikaisemmin hakemuksen, soita p. 020 779 2010 ja päivitetään tietosi ajan tasalle.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 26.04.2021 11:00 - Hakuaika päättyy: 09.05.2021 23:00