Onko kalenterissasi tilaa ja haluaisit tehdä keikkatöitä? Oletko miettinyt, että pienet lisäansiot olisivat tervetulleita? Ehkä olet tekemässä lopputyötä ja kaipaat hetkittäin muutakin ajateltavaa?

Etsimme nyt keikkatyöntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin asiakasyrityksillemme. Voit olla esimerkiksi opiskelija, välivuotta viettävä tai vaikka lopputyötä tekevä. Eduksi katsomme jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta esimerkiksi rakennusalalta, erilaisista tuotannon töistä tai kokoonpanosta. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja motivoitunut asenne sekä aito innostus töitä kohtaan. Oma auto sekä työturvallisuuskortti ovat plussaa ja osassa paikoista välttämättömyys. 

Mikäli lyhyemmät keikkatyöt, välillä nopeallakin varoitusajalla, sopisivat elämäntilanteeseesi, laita hakemus tulemaan alla olevan linkin kautta.

Jos tietosi löytyvät jo meiltä Kilta Henkilöstöpalvelusta, voit myös soittaa suoraan Johannalle p. 040 728 8728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 24.11.2022 08:00 – Hakuaika päättyy: 30.11.2022 23:59