Haemme asiakasyrityksellemme Lahteen 

KANKAANLEIKKAAJAA

huonekaluteollisuuteen. Tehtävä edellyttää tekstiiliteollisuuden koulutus- ja /tai työtaustaa. Toivomme sinulta löytyvän jo valmiiksi hiukan kokemusta kankaanleikkauksesta eli joko automaattileikkurin käytöstä tai käsin leikkuusta. Kankaanleikkausta tehdään pääosin automaattileikkauskoneilla. Tehtävässä edellytetään ripeää ja reipasta otetta työhön sekä huolellista työn jälkeä. 

Työ alkaa ensin määräaikaisena, mutta tehtävässä on mahdollisuus vakinaistua nopeastikin suoraan yrityksen kirjoille. Tarjolla on päivävuorotyö täysin viikkotyötunnein, mukavassa työporukassa. 

Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Kauppinen p. 040 728 8728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 01.02.2023 15:00 – Hakuaika päättyy: 08.02.2023 23:59