Haemme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen 

KANKAANLEIKKAAJAA

huonekaluteollisuuden alalle. Tehtävä edellyttää tekstiiliteollisuuden koulutus- ja /tai työtaustaa. Toivomme sinulta löytyvän jo valmiiksi hiukan kokemusta kankaanleikkauksesta eli joko automaattileikkurin käytöstä tai käsinleikkuusta. Kankaanleikkausta tehdään pääosin automaattileikkauskoneilla. Tehtävässä edellytetään ripeää ja reipasta otetta työhön sekä huolellista työn jälkeä. 

arjolla on päivävuorotyö täysin viikkotyötunnein, mukavassa työporukassa. Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja p. 040 728 3770/ Kirsi Naamanka.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 13.05.2022 09:00 - Hakuaika päättyy: 26.05.2022 23:59