A-kassi Oy on Hollolan Salpakankaan teollisuusalueella sijaitseva kalvotehdas. Meillä on vuosien kokemus kierrätysmuovin käytöstä lopputuotteisiin. Päätuotteitamme ovat teollisuuskalvot ja päivittäistavarakaupan muovikassit. Viime vuosina olemme panostaneet erityisesti uusiomuovin käyttöön ja kierrätyksen lisäämiseen.

Etsimme nyt tuotantotiimimme vahvistukseksi Hollolaan vakituiseen työhön

KALVOKONEENHOITAJAA

Kalvokoneenhoitajan työhön kuuluu koneiden operointi ja valvonta kalvotuotannossa. Tehtäviin kuuluu raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden käsittely sekä laadunvalvonta ja raportointi.

Odotamme hakijalta hyvää asennetta ja motivaatiota työhön, yhteistyötaitoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Aikaisempi kokemus prosessi- tai teollisuustyöstä sekä koneiden ja laitteiden tuntemus on ehdottomasti eduksi. Tehtävä edellyttää teknistä ymmärrystä ja perustason tietoteknisiä valmiuksia. Annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja koulutuksen.

Tarjoamme vakituisen työn mukavassa porukassa. Toivotamme uuden työkaverin lämpimästi tervetulleeksi pieneen ja tiiviiseen työyhteisöömme. Meillä on hyvä yhteishenki ja teemme töitä ammattitaidolla. Työtä tehdään päivävuoroviikolla maanantaista keskiviikkoon klo 6:00-18:00 sekä torstaisin klo 6:00-14:00. Yövuoroviikolla työskennellään maanantaista keskiviikkoon klo 18:00-6:00. Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointiamme hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Johanna Kauppinen p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 13.05.2022 08:00 - Hakuaika päättyy: 27.05.2022 23:00