Etsimme nyt asiakkaallemme Päijät-Hämeeseen kokenutta

KALUSTESUUNNITTELIJAA

Sinua odottaa mielenkiintoinen suunnittelu- ja asiakaspalvelutyö laadukkaiden tuotteiden parissa. Odotamme, että koulutuksesi ja kokemuksesi liittyvät rakentamiseen, laskentaan tai sisustamiseen. Toivomme sinulla olevan näyttöjä asiakaspalvelu- ja kalustesuunnittelutyöstä sekä kokemusta suunnitteluohjelmien käytöstä. Työssä tulet työskentelemään eri sidosryhmien kanssa, sekä yrityksen sisällä, että ulkoisesti.

Tehtävä edellyttää kykyä kantaa vastuuta, hyviä tiimityötaitoja sekä tuloksellista työskentelytapaa vaativienkin projektitehtävien parissa. Sinulla on erittäin hyvä teknisten piirustusten hahmotuskyky (kolmiulotteisuuden hahmottaminen) sekä muutoinkin ajantasaiset it-taidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi edelleen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 02.06.2021 13:00 - Hakuaika päättyy: 21.06.2021 23:00