Haemme asiakasyrityksellemme Lahteen

HUOLTOASENTAJAA

monipuolisiin tuotannon asennustöihin. Toivomme sinulta kiinnostusta ja kokemusta erilaisia asennustöitä kohtaan sekä teknistä osaamista. Osaaminen voi olla peräisin aikaisemmasta työkokemuksesta tai vapaa-ajan harrastuksista kuten autojen rakentelusta ja kunnostuksesta.  Kiinnostus hydrauliikkaa ja koneistusta kohtaan on myös iso etu.  Huomioimme myös opinnoista vastavalmistuneet tekijät. Olet fyysisesti hyvässä kunnossa ja kädentaitoinen tekijä.

Tarjoamme Sinulle

  • Täydet viikkotyötunnit 40 h/vko
  • Yksityisen työterveyshuollon
  • Työvaatetuksen
  • Muita työsuhde-etuja kuten mm. Smartum liikuntasetelit

Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen päivätyö. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai jos tietosi löytyvät jo meiltä, soita suoraan Johannalle p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 24.11.2022 08:00 – Hakuaika päättyy: 30.11.2022 23:59