Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Lahteen ammattitaitoista 

HITSAUSINSINÖÖRIÄ (IWE). 

Tehtävässä toimit osana laatutiimiä ja vastaat laadun ja työn sujuvuuden toteutumisesta. Osallistut työssäsi tuotannon menetelmien kehitykseen, vastaat hitsauspätevyyksistä ja niihin liittyvien asiakirjojen hallinnasta. Lisäksi laadit ja ylläpidät hitsausohjeita.

Tehtävä edellyttää tuntemusta eri hitsausmenetelmistä ja aiempaa kokemusta varsinaisesta hitsaustyöstä.

Tulet toimimaan esimiestehtävissä, joten kokonaisuuden ymmärtäminen sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat tarpeen. Työskentelet aina vastuullisesti ja tehokkaasti eikä paineen alla työskentely vaadi sinulta suuria ponnisteluja. Sinulta löytyy vastuunottokykyä sekä kykenet tekemään päätöksiä muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen mielenkiintoisessa, vakavaraisessa yrityksessä.

Jos tunnistat kuvauksesta itsesi, laita hakemus tulemaan pikaisesti. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Naamanka p. 040 728 3771

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 22.11.2022 10:00 – Hakuaika päättyy: 30.11.2022 23:59