Hitsaajia/metallityöntekijöitä Päijät-Hämeeseen | Kilta.fi


Haemme nyt Päijät-Hämeen alueella kokeneita

HITSAAJIA/METALLITYÖNTEKIJÖITÄ

erilaisiin alan työtehtäviin. Useat metallialan asiakasyrityksemme etsivät riveihinsä kokeneita hitsareita sekä muita metallialan ammattilaisia. Edellytyksenä työhön on aiempi hitsaus-, tai muu soveltuva metallintyöstökokemus, kuvien lukutaito sekä alan koulutus. Mainitsethan hakemuksessasi, mikäli sinulla on hitsausluokat suoritettuna (MIG-, TIG-, ja/tai puikkohitsaus).  

Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on motivoitunut asenne, ja huolellinen työote. Tällä hetkellä meillä on avoinna paikkoja mm. plasmaleikkaajan, hitsaajan, koneistajan sekä särmääjän työtehtäviin. 

Tarjoamme:

  • toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
  • täydet viikkotyötunnit
  • yksityisen työterveyshuollon

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Mikäli tietosi löytyvät meiltä, voit olla yhteydessä Johannaan p. 040 728 8728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 18.04.2024 01:00 – Hakuaika päättyy: 24.04.2024 23:59