Etsimme nyt HITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Orimattilan toimipisteellemme. 

Asiakasyrityksemme etsii tiimityötaitoista hitsaajaa. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, huolellinen ja tarkka. Paikka sopii tekijälle, joka hallitsee hitsauksen ja erilaiset metallirakennetyöt. Tämän lisäksi tehtävässä tarvitaan metallin työstötekniikoiden hallintaa ja materiaalituntemusta. 

Odotamme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta levyseppähitsaajan työstä
  • MAG-hitsaustaitoa, TIG-hitsaustaito on eduksi
  • Hyvää työpiirustusten lukutaitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn alansa johtavien tuotteiden parissa kehittyvässä yrityksessä 
  • Mahdollisuuden edetä hitsaamon tiiminvetäjän rooliin. 

Tiiminvetäjänä päivittäisessä työssä korostuu hitsaajien ohjaaminen, aikataulutus ja hitsattavien kappaleiden laadun varmistaminen. Tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet osallistua hitsaamon toiminnan ja työmenetelmien jatkuvaan kehittämiseen. 

Lisätiedot & hakeminen:

Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa maanantaista perjantaihin, mutta tarvittaessa valmius tulee olla myös 2-vuorotyöhön. Tuemme työntekijöidemme työkykyä tarjoamalla mm. yksityisen työterveyshuollon, sekä Smartum-liikuntedun.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta heti, niin otamme sinuun yhteyttä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Johanna Kauppinen, 0407288728. 

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 21.09.2023 15:00 – Hakuaika päättyy: 08.10.2023 23:59