Etsimme metallialan asiakkaallemme Vääksyssä

CNC-KONEISTAJAA

Haussamme on nyt kokenut CNC-koneistaja alihankintakonepajalle. Parhaat edellytykset tehtävään antavat koneistajan koulutus, sekä runsas käytännön työkokemus. Olethan lisäksi työotteeltasi tarkka, ja motivoituneen asenteen omaava. 

Työtehtäviisi kuuluvat laajasti erilaiset CNC-koneistukseen liittyvät työt. Käytössä työpaikalla on Heidenhain ohjelma, joten mainitsethan hakemuksessasi, jos olet käyttänyt kyseistä ohjelmaa. Kokemus tämän käytöstä katsotaan eduksi. 

Tarjoamme Sinulle: 

  • Vakituisen työsuhteen päivävuorossa.
  • Täydet viikkotyötunnit 40 h/vko.
  • Yksityisen työterveyshuollon ja työvaatetuksen.
  • Muita työsuhde-etuja, kuten Smartum liikuntaedun.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla yhteydessä numeroon 044 728 3771 / Jade. 

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. 

Hakuaika alkaa: 09.12.2023 01:00 – Hakuaika päättyy: 15.12.2023 23:59