CNC- koneistaja Lahden alueelle | Kilta.fi


Etsimme metallialan asiakkaallemme 

CNC-KONEISTAJAA 

Työ sisältää monipuolisesti CNC-koneistukseen liittyviä tehtäviä. Otamme mieluusti vastaan niin kokeneita, kuin vasta-aloittelevia hakijoita. Mikäli sinulla on kokemusta Heidenhain, Siemens ja/tai Fanuc -ohjelmista, katsotaan se eduksi.  

Tehtävään valitulta tekijältä odotamme tarkkaa työotetta, huolellisuutta sekä kykyä hallita kokonaisuudet. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja osaat olla oma-aloitteinen.   

Tarjoamme Sinulle: 

  • täydet viikkotyötunnit 40 h/vko
  • yksityisen työterveyshuollon
  • työvaatetuksen
  • muita työsuhde-etuja kuten mm. Smartum liikuntaedun 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla yhteydessä numeroon 040 728 8728 / Johanna. 

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. 

Hakuaika alkaa: 16.02.2024 01:00 – Hakuaika päättyy: 06.03.2024 23:59