Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen B2B -MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työhön kuuluu sekä olemassa olevien asiakassuhteiden hoito että uusasiakashankinta. Hoidat kaupalliset neuvottelut loppuun ja pidät asiakkuuksistasi hyvää huolta. Teet talon sisällä yhteistyötä myyntiorganisaation tarjouslaskijoiden ja suunnittelijoiden kanssa. Olet tottunut työskentelemään yhteistyössä muiden sidosryhmien, kuten rakennesuunnittelijoiden kanssa ja rakennusteollisuuden tuntemus on ehdottomasti eduksi tehtävän menestyksekkäässä hoidossa. 

Toivomme sinulta kokemusta myyntitehtävistä asiakasräätälöityjen tuotteiden parissa sekä kaupallista koulutusta. Sinulla on näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä, uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksien hoidosta. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä vastuullista ja positiivista asennetta. Persoonana olet tuloshakuinen, asioihin nopeasti tarttuva ja määrätietoinen. Tehtävä edellyttää osin matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn alansa johtavien tuotteiden parissa kehittyvässä yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. 

Lähetä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy, ja lisätietoja tarvittaessa antaa Kirsi Naamanka p. 040 728 3770.


Hakuaika alkaa: 13.05.2022 14:38 - Hakuaika päättyy: 26.05.2022 23:00