Oletko asiakaspalveluhenkinen ja ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja? Nautitko ainutkertaisen asiakaskokemuksen luomisesta ja pidät kinkkistenkin ongelmien ratkaisemista? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Iisalmeen

MYYJÄÄ (B2B)

Tehtäviisi kuuluu jo olemassa olevien asiakassuhteiden hoito, yhteistyö myyntiorganisaation tarjouslaskijoiden ja suunnittelijoiden kanssa sekä muut yleiset myynti- ja asiakaspalvelun työtehtävät.

Rakennusteollisuuden tuntemus on ehdottomasti eduksi, mutta ei pakollista, sillä tehtävään perehdytetään. Haussa on oppimiskykyinen, toimeentarttuva ja hyväasenteinen tekijä, jolta löytyy jo hieman kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töiden arvioitu kesto on syksyyn 2023 asti. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn alansa johtavien tuotteiden parissa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelut alkavat jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Naamanka p. 040 728 3770.  

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

PAIKKAKUNTA : IISALMI

Hakuaika alkaa: 17.03.2023 15:00 – Hakuaika päättyy: 29.03.2023 23:59