Lahden Pysäköinti Oy on v. 1990 perustettu Lahden kaupungin omistama tytäryhtiö. Yrityksellä on neljä pysäköintitaloa eri puolilla kaupunkia: Siltapuisto, Toriparkki, Matka ja Hansa. Lisäksi operoimme Päijät-Hämeen keskussairaalan pysäköinnin sekä liityntäpysäköintialueita Radanpää ja Moisionkadulla. Niissä on yhteensä yli 2300 pysäköintipaikkaa, joita operoimme sähköisesti tai automaattisen pysäköintijärjestelmän avulla. Vuodesta 2016 lähtien olemme hoitaneet myös Lahden kaupungin keskustan kadunvarsipysäköinnin.  

Etsimme nyt mukavaan asiakas- ja toimistopalvelutiimimme

ASIAKASPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen. Meille on kunnia-asia, että asiakas saa aina hyvä asiakaspalvelukokemuksen kiireestä ja paineesta huolimatta. Haluamme siksi vahvistaa nykyistä asiakas- ja toimistopalvelun porukkaa palkkaamalla joukkoon joustavan ja yhteistyökykyisen tiimipelaajan, joka kykenee huolehtimaan itsenäisesti niin toimistosta kuin asiakkaiden hyvästä palvelusta. Asiakaspalvelutyöntekijä hoitaa itsenäisesti pysäköintilaitosten asiakkaiden neuvonnan ja asiakaspalvelun niin sähköpostitse, puhelimitse kuin palvelupisteelläkin.  Asiakkaiden sopimusten hoito ja laskutus on osa toimenkuvaa. Kehitämme palveluitamme ja toivomme sinultakin myönteistä asennetta kehittämiseen ja uuden oppimiseen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavaa ja positiivista asennetta, kykyä sopeutua nopeatempoisiin ja muuttuviin asiakaspalvelutilanteisiin, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä tapaa työskennellä. Odotamme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä kykyä kommunikoida tarvittaessa myös englannilla.

Edellytämme AMK-tutkintoa tai soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta toimisto- ja asiakaspalvelusta. 

Toimipiste sijaitsee Lahden keskustassa. Lisätietoja meistä www.lahdenpysakointi.fi .

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.10.2022 mennessä. Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointiamme hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Lisätiedot Kilta Henkilöstöpalvelu Oy:n toimitusjohtaja Kirsi Naamanka, puh. 040 728 3770.


Hakuaika alkaa: 22.09.2022 14:00 - Hakuaika päättyy: 07.10.2022 23:59