• Etsimme asiakkaallemme Päijät-Hämeeseen

  VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ 

  Varastotyöntekijänä tehtäviisi kuuluu kuormanpurut ja lastaukset, lavojen siirrot sekä varastojärjestyksen ylläpito. Huolehdit tilausten vastaanotosta ja lähettämisestä. Edellytämme vankkaa kokemusta erilaisilla trukeilla ajosta. 

  Odotamme sinulta positiivista, reipasta, toimentarttuvaa ja joustavaa asennetta. Kykenet itsenäiseen ja omatoimiseen työhön, sekä sinulla on hyvät tiimityötaidot. Eduksesi on aikaisempi kokemus puuteollisuudesta tai puualan varastossa työskentelystä. 

  Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän mukavassa työporukassa. Kyseessä on päivävuorotyö. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä aluksi määräaikaisena, hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen paikkaan.

  Kiinnostuitko? Lähetä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja lisätietoja antaa tarvittaessa Leena Raittinen p. 044 728 3771. 


  Hakuaika alkaa: 12.04.2021 13:00 - Hakuaika päättyy: 25.04.2021 13:00

 • Mikäli avoimissa työpaikoissa ei ole juuri Sinulle sopivaa työtä, jätä meille ns. avoin hakemus, jolloin tietosi tallentuvat meille ja pyydämme sinut haastatteluun, kun sopiva työpaikka tarjoutuu. Nimittäin kaikkia haussa paikkoja ei ilmoiteta verkkosivuilla, vaan valitsemme työntekijät meille ilmoittautuneiden joukosta.

  Hakulomakkeen täyttäminen ei sido Sinua mitenkään.


  Hakuaika alkaa: 30.11.2012 10:00