• Etsimme asiakasyrityksellemme Lahteen 

    PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ

    Prosessityöntekijänä huolehdit mm. valmistusprosessin sujuvuudesta, altaiden tyhjennyksistä ja pesuista sekä ylläpidät hygieniatasoa. Työtä tehdään jatkuvan 2-vuorotyöjärjestelmän mukaisesti. 

    Omaatko oma-aloitteisen ja ahkeran asenteen sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn? Onko fyysinen kuntosi hyvä ja työturvallisuuskortti voimassa? Onko Sinulla aikaisempaa työkokemusta prosessi- tai tuotantoympäristössä työskentelystä? Mikäli nämä kriteerit täyttyivät, voit olla etsimämme henkilö! Täytä siis pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta, tai jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa suoraan Leenalle p.044 728 3771.

    Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


    Hakuaika alkaa: 22.10.2020 11:00 - Hakuaika päättyy: 08.11.2020 23:59

  • Etusivu | Weckman Teräskatot ja kattoremontit | Weckman
    Weckman on sataprosenttisesti suomalainen perheyritys ja suurin suomalaisessa omistuksessa oleva kattopeltien ja –tuotteiden asiantuntijayritys. Historiamme ulottuu aina 1700-luvun puoliväliin saakka, jolloin syntyivät ensimmäiset Weckman-tuotteet. Edustamme teräksenkovaa suomalaista osaamista, jonka avulla syntyvät kestävimmät katot ja seinät, kantavat rakenteet ja välipohjat, teräshallit ja perävaunut.

    Etsimme nyt KUORMA-AUTONKULJETTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

    Kuljettajana toimitat levytilaukset asiakkaille eri puolella Suomea, asemapaikkana on Vierumäki. Tehtävässä edellytetään aikaisempaa kokemusta kappaletavarakuljetuksista ja tavaran siirtelystä sekä Hiab-nosturin käytöstä.

    Odotamme Sinulta

    • asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta
    • täsmällisyyttä ja luotettavuutta
    • hyvää fyysistä kuntoa
    • tarvittaessa valmiutta pitkiin työpäiviin
    • CE-ajokorttia sekä voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä

    Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta.


    Hakuaika alkaa: 15.10.2020 11:00 - Hakuaika päättyy: 01.11.2020 23:59

  • Senson Oy on yksi pohjoisimmista nestemäisten vilja- ja mallastuotteiden valmistajia maailmassa. Tavoitteenamme on lisätä asiakkaidemme elintarvikkeiden ja juomien arvoa 100%:sti luonnollisilla viljapohjaisilla ainesosilla. Olemme osa elintarvike- ja juomateollisuuden raaka-aineiden ja ainesosien valmistukseen erikoistunutta Polttimo Groupia. Ryhmään kuuluu myös sisaryhtiömme Viking Malt, joka tuottaa maltaita panimoille ja viskitislaamoille. Työllistämme hieman alle 20 alan ammattilaista ja tehtaamme sijaitsee Lahdessa Niemenkadun teollisuusalueella.

    Etsimme nyt Lahden tehtaalle PAKKAAMOTYÖNTEKIJÄÄ

    monipuolisiin elintarviketeollisuuden pakkaamon, lähettämön ja varastonhallinnan tehtäviin.  

    Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja osana tiimiä. Työtehtävässä menestyminen edellyttää huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja kykyä pitää yllä siisteyttä. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa, esimerkiksi toisen asteen koulutusta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä hyviä trukilla-ajotaitoja. 

    Teollisuuden prosessilaitteiden tuntemus ja elintarviketeollisuuden kokemus on eduksesi sekä mahdollinen kunnossapito-osaaminen. Lisäksi eduksi katsotaan kokemus LEAN-toimintamalleista.

    Tehtävä edellyttää valmiutta vuorotyöhön ja halukkuutta opetella myös tuotannon prosessin työtehtäviä. Prosessinvalvontatehtäviin saat kattavan koulutuksen. 

    Hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

    Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työtehtävä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan elintarvike- ja juomateollisuuden maailmaan, osana tunnettua ja arvostettua yrityskokonaisuutta!


    Hakuaika alkaa: 14.10.2020 13:00 - Hakuaika päättyy: 01.11.2020 23:59

  • Haemme asiakasyrityksellemme Lahteen

    VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

    Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaiset varastontyöt, kuten keräily, tavaran vastaanotto ja trukin ajo tehdasalueella. Hakijoilta odotamme hyvää työmotivaatiota, oma-aloitteista asennetta ja tiimityötaitoja. Työ on ajoittain myös raskasta, joten hyvä fyysinen kunto vaaditaan. Edellytämme aikaisempaa kokemusta varaston työtehtävistä ja trukinajotaitoa.

    Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, soita suoraan Leenalle p. 044 728 3771.

    Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


    Hakuaika alkaa: 13.10.2020 11:00 - Hakuaika päättyy: 29.10.2020 23:59

  • Mikäli avoimissa työpaikoissa ei ole juuri Sinulle sopivaa työtä, jätä meille ns. avoin hakemus, jolloin tietosi tallentuvat meille ja pyydämme sinut haastatteluun, kun sopiva työpaikka tarjoutuu. Nimittäin kaikkia haussa paikkoja ei ilmoiteta verkkosivuilla, vaan valitsemme työntekijät meille ilmoittautuneiden joukosta.

    Hakulomakkeen täyttäminen ei sido Sinua mitenkään.


    Hakuaika alkaa: 30.11.2012 10:00