• Etsimme asiakasyrityksellemme Lahteen KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ prosessiteollisuuteen. 

  Arvostamme tarkkaa ja ripeää työotetta sekä kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet ja uransa alussa olevat hakijat. Työ alkaa perehdytysjaksolla. Edellytämme valmiutta keskeytymättömään vuorotyöhön 2 ja 3-vuorotyön mukaisesti. 

  Työt alkavat heti ja työsuhteen kesto on elokuun loppuun asti. Työntekijästä riippuen, töiden jatko tätäkin pidempään voi olla mahdollista. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, soita suoraan Johannalle p. 040 728 8728.

  Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin


  Hakuaika alkaa: 23.05.2022 16:15 - Hakuaika päättyy: 29.05.2022 23:00

 • Etsimme asiakkaallemme Päijät-Hämeeseen

  VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ 

  Varastotyöntekijänä tehtäviisi kuuluu kuormanpurut ja lastaukset, lavojen siirrot sekä varastojärjestyksen ylläpito. Huolehdit tilausten vastaanotosta ja lähettämisestä. 

  Odotamme sinulta positiivista, reipasta, toimentarttuvaa ja joustavaa asennetta. Kykenet itsenäiseen ja omatoimiseen työhön, sekä sinulla on hyvät tiimityötaidot. 

  Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän mukavassa työporukassa. Työ alkaa sopimuksen mukaansopivan tekijän löydyttyä. Työ alkaa määräaikaisena, hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen paikkaan. Tarjolla on täyden viikkotyötunnit 40h/vko, maanantaista perjantaihin. Työtä tehdään joko päivävuorossa tai 2-vuorossa. Työpaikan sijainin vuoksi työssäkulkemiseen tulee olla käytössä oma auto.

  Kiinnostuitko? Lähetä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja lisätietoja antaa tarvittaessa Kirsi Naamanka p. 040 728 3770.

  Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. 


  Hakuaika alkaa: 13.05.2022 09:41 - Hakuaika päättyy: 27.05.2022 23:00

 • Mikäli avoimissa työpaikoissa ei ole juuri Sinulle sopivaa työtä, jätä meille ns. avoin hakemus, jolloin tietosi tallentuvat meille ja pyydämme sinut haastatteluun, kun sopiva työpaikka tarjoutuu. Nimittäin kaikkia haussa paikkoja ei ilmoiteta verkkosivuilla, vaan valitsemme työntekijät meille ilmoittautuneiden joukosta.

  Hakulomakkeen täyttäminen ei sido Sinua mitenkään.


  Hakuaika alkaa: 30.11.2012 10:00