• Haemme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen

  LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ

  monipuolisiin työtehtäviin, kuten tuotteiden keräys, pakkaus ja lähetys. Työssä ajat vastapainotrukkia ja teet lastauksia. Työhön kuuluu myös varastokirjausten tekoa. 

  Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää ja huolellista tekijää. Työ edellyttää aikaisempaa työkokemusta tai koulutustaustaa varastotyöstä, erilaisten trukkien hallintaa sekä hyviä atk-taitoja.

  Tarjoamme muun muassa seuraavaa:

  • Täydet viikkotyötunnit
  • Palkanmaksun 2 krt/ kk
  • Yksityisen työterveyshuollon
  • Työvaatetuksen
  • Päijät-Hämeen parhaan rekrytointipalvelun

  Kyseessä on vakituinen päivävuorotyö, työaika ma-pe klo 6-14:30. Työ alkaa  sopimuksen mukaan. Työpaikan sijainnin vuokis oma auto työssäkulkemiseen on lähes välttämätön. Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai jos tietosi löytyvät jo meiltä, soita suoraan Leenalle p. 044 728 3771.

  Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


  Hakuaika alkaa: 20.10.2021 12:00 - Hakuaika päättyy: 01.11.2021 23:30


 • Haemme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen

  TRUKINAJOTAITOISTA LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ

  Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaiset varastontyöt, kuten kuljetusten lastaus ja purku, sekä varastokirjaukset. Kappaleet voivat olla myös isoja, joten vastapainotrukin hallintaa edellytetään. 

  Odotamme hakijoilta hyvää työmotivaatiota, oma-aloitteista asennetta ja tiimityötaitoja. Työtä tehdään päivävuorossa. Työ alkaa Kilta Henkilöstöpalvelun kautta, mutta myöhemmin on tarkoitus siirtyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Tarjolla on siis pitkäaikainen työpaikka monipuolisissa ja mielenkiintoisissa lähettämön työtehtävissä!  

  Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, soita suoraan Johannalle p. 040 728 8728.

  Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


  Hakuaika alkaa: 15.10.2021 10:00 - Hakuaika päättyy: 29.10.2021 23:59

 • Etsimme asiakkaallemme Vierumäelle

  VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

  Varastotyöntekijänä tehtäviisi kuuluu tuotteiden kerääminen, pakkaus ja trukilla ajo. Teet kuormanpurkuja ja lastauksia, lavojen siirtoja sekä huolehdit varastojärjestyksen ylläpidosta. 

  Tehtävä edellyttää kokemusta erilaisilla trukeilla ajosta sekä ajantasaisia atk-taitoja. Sähköisten varastohallinta- ja keräilyjärjestelmien ja -sovellusten käyttö on sinulle tuttua. Odotamme sinulta positiivista ja toimentarttuvaa asennetta. 

  Tarjoamme määräaikaisen päivävuorotyön mukavassa työporukassa. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä aluksi määräaikaisena, hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen paikkaan. Viikkotyöaika on 37,5h ja tehtävässä nopudatetaan Kaupan alan TES:iä.  Työpaikan sijainin vuoksi työssäkulkemiseen tulee olla käytössä oma auto.

  Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai soita suoraan Leenalle p. 044 728 3771. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

  Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.   Hakuaika alkaa: 14.10.2021 08:00 - Hakuaika päättyy: 25.10.2021 23:00

 • Etsimme asiakasyrityksillemme Päijät-Hämeeseen

  Keikkatyöntekijöitä avustaviin tuotantotöihin

  Olisitko halukas tekemään esim. opintojesi ohessa satunnaisia työkeikkoja aikataulusi salliessa? 

  Asiakkaillemme on satunnaisesti tarvetta työntekijöille erilaissa avustavissa tuotantotehtävissä. Työkeikat ovat kestoltaan lyhyehköjä, yleensä muutaman päivän mittaisia. Kaikkiin tehtäviin annetaan hyvä perehdytys, eivätkä ne vaadi aikaisempaa teollisuustyötaustaa.

  Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä et siis välttämättä tarvitse, riittää kun asenteesi on hyvä ja maalaisjärkeä löytyy. Tehtävät vaativat tekijältään hiukan kädentaitoja, tarkkuutta ja sorminäppäryyttä. Työtehtävissä teet teollisuusyrityksissä erilaisia avustavia tuotannon ja varaston töitä mm. materiaalien pakkausta. Oman auton käyttömahdollisuus työmatkakulkemiseen on ehdottomasti eduksi. Eduksi on myös työturva- ja trukkikortti, mutta nämä eivät ole pakollisia. Työvuorot ajoittuvat yleensä klo 7-15:30 välille arkisin.

  Kiinnostuitko? Jätä tietosi ja CV:si meille tulevia työkeikkoja ajatellen oheisen linkin kautta. Emme vastaa puhelintiedusteluihin tehtävää koskien.

  Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.  Hakuaika alkaa: 01.10.2021 08:00 - Hakuaika päättyy: 01.12.2021 23:00

 • Mikäli avoimissa työpaikoissa ei ole juuri Sinulle sopivaa työtä, jätä meille ns. avoin hakemus, jolloin tietosi tallentuvat meille ja pyydämme sinut haastatteluun, kun sopiva työpaikka tarjoutuu. Nimittäin kaikkia haussa paikkoja ei ilmoiteta verkkosivuilla, vaan valitsemme työntekijät meille ilmoittautuneiden joukosta.

  Hakulomakkeen täyttäminen ei sido Sinua mitenkään.


  Hakuaika alkaa: 30.11.2012 10:00