• Ovi-Hollola Oy on puusepänteollisuuden alan yritys, joka valmistaa laadukkaita kalusteita keittiökaluste-, erikoiskaluste-, huonekalu- että rakennusliikkeille. Tuotteisiin kuuluvat mm. kalusteovet ja -komponentit, hienosahatut listat, höylätuotteet sekä massiivipuulevyt. Tuotteet valmistetaan tilauskohtaisesti alusta asti käsityönä, käyttäen apuna nykyaikaisia työstökoneita. Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Hollolassa Salpakankaan teollisuusalueella. Ovi-Hollola Oy, Oy Novo Wood Ltd ja Nordic Ply Oy kuuluvat Novo Wood Group -konserniin.

  Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

  PUUINSINÖÖRIÄ/TEKNIKKOA

  Monipuoliseen tehtävään sisältyy yrityksen työnjohdon- ja myynnin tuen -tehtäviä, kuten tarjouslaskentaa sekä tilausten koordinointia. Tärkeä osa työtäsi on huolehtia, että tuotannon työt etenevät aikataulun mukaisesti. 

  Tehtävässä sinulta edellytetään puuteollisuuden tuotannon, -materiaalien sekä -valmistustekniikoiden ja -koneiden tuntemusta sekä kokemusta tarjouslaskennasta. Toivomme sinulta teknistä työtaustaa ja puuteollisuuden koulutusta. Aikaisempi esimieskokemus on eduksi. 

  Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivisuutta ja halua pistää itsesi likoon. Asenteesi on toimeen tarttuva ja määrätietoinen sekä ammattimaisen työskentelyotteesi lisäksi olet tuloksellinen. Työssä tarvitset myös numerotarkkuutta ja piirustusten lukutaitoa. 

  Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä yrityksessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kyseessä vakituinen työsuhde. Lähetä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja lisätietoja antaa tarvittaessa Leena Raittinen p. 044 728 3771.


  Hakuaika alkaa: 23.10.2020 11:00 - Hakuaika päättyy: 08.11.2020 23:59

 • Haemme asiakasyrityksemme taloustiimiin Lahteen ammattitaitoista ja kokenutta

  KIRJANPITÄJÄÄ 

  vakituiseen työsuhteeseen. 

  Työtehtäviin kuuluvat kaikki tavanomaiset kirjanpidon työt eli reskontrien hoito, laskutus, juokseva kirjanpito, kuukauden vaiheet ja raportointi. Työhön voidaan sisällyttää myös kk-raportointia, budjetointia ja estimointia, yhdessä financial controllerin työparina. Järjestelminä käytössä on Clausion/ FPM konserniraportoinnissa, estimoinnissa ja budjetoinnissa sekä toiminnanohjausjärjestelmänä Infor/M3. Tämän lisäksi järjestelminä on Kasperi -käyttöomaisuuskirjanpito ja Analyste/ Banking maksuliikenteessä ja Analyste/ Cash forecast kassavirran suunnittelussa.

  Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta taloushallinnon ja kirjanpidon töistä sekä soveltuvaa koulutusta. Etsimämme henkilö on tarkka, huolellinen ja kestää hyvin painetta. Henkilö kykenee itsenäiseen työhön ja omaa myös hyvät tiimityötaidot. Edellytämme kokemusta kirjanpidosta, tilinpäätöstaitoa sekä hyvää suomen ja englannin kielitaitoa. Konsernikirjanpidon tuntemus on tehtävässä eduksi.

  Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä. Työtiimi on osaava ja ammattitaitoinen, jossa työntekijöiden työsuhteet ovat olleet pitkiä. Täytä hakemus pian oheisen linkin kautta, paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa suoraan Leenalle p. 044 728 3771.

  Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


  Hakuaika alkaa: 21.10.2020 11:00 - Hakuaika päättyy: 01.11.2020 23:59

 • Luxhammar Oy valmistaa, markkinoi ja myy puun lämpökäsittelylaitoksia. Yrityksellä on pisin ja vahvin kokemus puun lämpökäsittelystä ja on saavuttanut markkinoilla erinomaisen aseman.  Asiakasprojektien koot vaihtelevat pienistä laitetoimituksista aina isoihin tuotantolaitoskokonaisuuksiin saakka. Yritys toimii sekä kotimaassa että vientimarkkinoilla. Tärkeimmät vientikohteet ovat Aasia, Pohjois-Amerikka ja Eurooppa. Laitteistotoimitusten lisäksi yritys hoitaa varaosatoimituksia ja laitehuoltoja. Toimipaikkana on Mikkeli.

  Etsimme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin

  MYYNTIASSISTENTTIA

  Tärkein työtehtäväsi on asiakaspalvelu eli asiakaskontaktien hoito puhelimitse ja sähköpostilla. Toimit tiiviissä yhteistyössä yrityksen myyntipäällikön kanssa. Osallistut myyntiin ja markkinointiin kotimaassa ja ulkomailla, hoidat varaosatoimituksia, kuljetusjärjestelyitä sekä teet tarvittavat vientidokumentit. Tehtävä antaa mahdollisuuden yhdistää myynti- ja markkinointiosaamista ja pääset osallistumaan myös markkinointitilaisuuksiin ja markkinointimateriaalien tekoon. Tehtäviin kuuluu lisäksi myös toimiston juoksevien asioiden hoitoa.

  Oletko energinen ja asiakaspalveluhenkinen tehopakkaus? Tartut toimeen ja viet asiat määrätietoisesti eteenpäin. Olet itsenäinen, etkä pelkää haasteita. Mikäli tunnistit kuvauksesta itsesi, voit olla etsimämme henkilö. 

  Edellytämme hakijalta soveltuvan kaupallisen tai teknisen koulutuksen lisäksi aikaisempaa työkokemusta vastaavista asiakaspalvelun tai myynnin tuen tehtävistä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot sekä erinomainen englannin kielen osaaminen. Käytössäsi on oma auto. Työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa sekä ulkomailla.

  Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän kehittyvässä yrityksessä osana pientä, mutta tehokasta työtiimiä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kyseessä vakituinen työsuhde. Lähetä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja lisätietoja antaa tarvittaessa Leena Raittinen p. 044 728 3771.

  Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

  PAIKKAKUNTA : MIKKELI


  Hakuaika alkaa: 19.10.2020 11:00 - Hakuaika päättyy: 01.11.2020 16:00

 • Etsimme hiljaisessa haussa asiakasyrityksillemme Lahden talousalueelle 

  TALOUSHALLINNON AMMATTILAISIA

  Oletko oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen taloushallinnon ammattilainen ja hallitset kirjanpidon ja/tai palkanlaskennan? Käytätkö sujuvasti erilaisia taloushallinon sovelluksia ja kykenet toimimaan usean sovelluksen ympäristössä?  Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö. 

  Hakijoilta edellytämme vankkaa kokemusta itsenäisesti hoidetuista taloushallinnon tehtävistä, tarkkaa ja huolellista työotetta, kykyä organisoida itsenäisesti omat työtehtävät sekä hyviä tiimityöskentely taitoja.

  Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, soita suoraan Leenalle p. 044 728 3771, niin päivitetään hakemuksesi ajan tasalle.

  Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


  Hakuaika alkaa: 15.10.2020 10:00 - Hakuaika päättyy: 01.11.2020 23:59

 • Etsimme asiakasyrityksillemme Lahden talousalueelle 

  TOIMISTOTYÖNTEKIJÖITÄ (hiljainen haku)

  Tarjolla on erilaisia toimistotöitä, mm. reskontrassa, tilaustenkäsittelyssä, myynti- palkanlasku- ja henkilöstöosastoilla. Tekijöitä kysellään kauttamme suoraan ilman että niistä koskaan tulee työpaikkailmoituksia. 

  Odotamme tehtäviin sopivaa koulutusta, esim. tradenomi, merkonomi tai yliopistokoulutus. Sinulla on jonkin verran kokemusta toimistotöistä tai olet jo alasi ammattilainen. 

  Kielitaidosta enganti tulee olla hyvä, muut kielet ovat eduksi. Osaat käyttää sujuvasti tietokonetta ja sinulla on Officen perusohjelmat hallussa. Kerro hakemuksessasi myös muusta atk-osaamisestasi. 

  Tehtävissä vaaditaan usein hyvää asiakaspalvelutaitoa ja reipasta, iloista asennetta. 

  Hae paikkoja tämän linkin kautta. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, laita sähköpostia leena.raittinen@kilta.fi. Emme valitettavasti ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin paikkoja koskien.


  Hakuaika alkaa: 15.06.2018 11:00

 • Haemme asiakkaillemme Päijät-Hämeeseen hiljaisessa haussa

  INSINÖÖREJÄ

  monipuolisiin ja vaativiin tehtäviin. Rekrytointeja tehdään usein ns. hiljaisen haun kautta, jolloin työpaikkoja ei laiteta julkiseen hakuun. Haussa on mm.

  • tuotantoinsinööri
  • projekti-insinööri
  • käyttöönottoinsinööri
  • menetelmäkehitysinsinööri
  • mekaniikkasuunnittelija
  • lujuuslaskentainsinööri
  • sähkösuunnittelija

  Edellytämme hakijoilta teknistä soveltuvaa koulutusta ja aikasempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävät sijoittuvat pääosin metalliteollisuudessa toimiviin yrityksiin, joten aikaisempi kokemus alalta on eduksi mutta ei välttämätöntä. 

  Tarjolla on mielenkiintoisia tehtäviä alansa johtavissa yrityksissä. Ota yhteyttä ja kerromme tarkemmin tehtävistä. Voit myös jättää tietosi meille oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävistä antaa Kirsi Naamanka, Kilta Henkilöstöpalvelu Oy, p. 040 728 3770.


  Hakuaika alkaa: 15.06.2018 11:00

 • Olet hankkinut hyvän koulutuksen ja työkokemustakin on jo mukavasti. Olet alasi ammattilainen. Kuitenkin selailet PAIKKOJA AVOINNA-ilmoituksia ja mietit mahtaako ammattitaidollasi olla käyttöä muualla.

  Asiakasyrityksillämme on runsaasti paikkoja, joista et voi koskaan lukea näiltä sivuilta tai Internetistä. He haluavat etsiä ammattilaisia matalalla profiililla. Tällä hetkellä meillä on kova kysyntä eri alojen suunnittelijoista, taloushallinnon osaajista, insinööreistä eri tehtäviin sekä myynnin ammattilaisista.

  Siksi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden ns. HILJAISEEN HAKUUN. Otamme Sinuun yhteyttä, kun sopiva työtehtävä on tarjolla. Mikäli haluat jatkaa keskustelua, ilmoitamme kiinnostuksesta asiakkaallemme. Prosessi kulkee vain ja ainoastaan Sinun ehdoillasi. Käsittelemme tietojasi luonnollisesti hienotunteisesti ja luottamuksellisesti.

  Alla olevan "Hae tätä paikkaa"-linkin kautta pääset jättämään tietosi Hiljaiseen Hakuun.


  Hakuaika alkaa: 15.06.2018 11:00

 • Olet hankkinut hyvän koulutuksen ja työkokemustakin on jo mukavasti. Olet alasi ammattilainen. Kuitenkin selailet PAIKKOJA AVOINNA-ilmoituksia ja mietit mahtaako ammattitaidollasi olla käyttöä muualla.

  Lahden talousalueen asiakasyrityksillämme on runsaasti paikkoja, joista et voi koskaan lukea näiltä sivuilta tai Internetistä.

  Siksi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden ns. HILJAISEEN HAKUUN. Otamme Sinuun yhteyttä, kun sopiva työtehtävä on tarjolla. Mikäli haluat jatkaa keskustelua, ilmoitamme kiinnostuksesta asiakkaallemme. Prosessi kulkee vain ja ainoastaan Sinun ehdoillasi. Käsittelemme tietojasi luonnollisesti hienotunteisesti ja luottamuksellisesti.

  Alla olevan linkin kautta pääset jättämään tietosi Hiljaiseen Hakuun.


  Hakuaika alkaa: 15.06.2018 11:00