• Haemme asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle

  MYYNTI- JA MARKKINOINTIASSISTENTTIA (pk-seutu)

  Työskentelet itsenäisessä ja vastuullisessa työssä myyntitiimissä. Vastaat kotimaan ja viennin toimituksiin liittyvistä tilausten käsittelystä, laskutuksesta sekä lähetys- ja rahtijärjestelyistä. Teet myynnin käytännön tukitehtäviä, kuten vastaat tarjouskannan ylläpidosta. Avustat toimipisteen pientä paikallisvarastoa mm. järjestelmä- ja merkintätehtävistä sekä tavaran vastaanotossa. Koordinoit markkinointiaktiviteetteja, kuten osallistumisia messu- ja asiakastapahtumiin.

  Mitä odotamme:

  • Teet aktiivisesti yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
  • Perehdytyksen ja opastamisen jälkeen otat rohkeasti vastuuta niin, että hoidat työtehtäväsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
   • Vastaavaa työtä tekevät kollegat ovat toisella paikkakunnalla
  • Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii tarkkuuden ja huolellisuuden lisäksi kykyä priorisoida
  • Sujuvaa englanninkielentaitoa, koska työskentelet eri maissa olevien asiakkaiden kanssa
   • Ruotsin, saksan ja/tai ranskan kielitaidosta on etua, mutta ne eivät ole edellytyksiä tähän työtehtävään
  • Sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista vientitehtävistä
  • Olet käyttänyt jotain toiminnanohjausjärjestelmää (kuten MS Dynamics AX, SAP tms.)
  • Positiivinen, motivoitunut ja innostunut asenne työtä kohtaan

  Mitä tarjoamme?

  • Nuorekas, kunnianhimoinen ja ammattitaitoinen tiimi ympärilläsi tukemassa työtäsi
  • Vastuullinen ja itsenäinen työ
  • Monipuoliset työtehtävät
  • Kasvava toimiala
  • Liiketoiminta on osa nykyaikaista ja vakaata yritystä

  Kiinnostuitko? Kyseessä on vakituinen työ ja työt alkavat sopimuksen mukaan, kun sopiva tekijä löytyy. Emme vastaa puhelintiedusteluihin tehtävää koskien, mutta olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päätyttyä. Täytä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

  PAIKKAKUNTA : HELSINKI


  Hakuaika alkaa: 25.01.2021 14:00 - Hakuaika päättyy: 31.01.2021 23:00

 • Weckman on sataprosenttisesti suomalainen perheyritys ja suurin suomalaisessa omistuksessa oleva kattopeltien ja –tuotteiden asiantuntijayritys. Historiamme ulottuu aina 1700-luvun puoliväliin saakka, jolloin syntyivät ensimmäiset Weckman-tuotteet. Edustamme teräksenkovaa suomalaista osaamista, jonka avulla syntyvät kestävimmät katot ja seinät, kantavat rakenteet ja välipohjat, teräshallit ja perävaunut.

  Etsimme nyt B2B -MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen

  aktiiviseen myyntityöhön hallimyynnin parissa. Työhön kuuluu sekä olemassa olevien asiakassuhteiden hoito että uusasiakashankinta. Hoidat kaupalliset neuvottelut loppuun ja pidät asiakkuuksistasi hyvää huolta. Teet talon sisällä tiivistä yhteistyötä myyntiorganisaation tarjouslaskijoiden ja suunnittelijoiden kanssa. Olet tottunut työskentelemään yhteistyössä muiden sidosryhmien, kuten arkkitehtien ja rakennesuunnittelijoiden kanssa ja rakennusteollisuuden tuntemus on ehdottomasti eduksi tehtävän menestyksekkäässä hoidossa. 

  Toivomme sinulta useamman vuoden vankkaa kokemusta myyntitehtävistä asiakasräätälöityjen tuotteiden parissa sekä kaupallista koulutusta. Sinulla on näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä, uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksien hoidosta. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä vastuullista ja positiivista asennetta. Persoonana olet tuloshakuinen, asioihin nopeasti tarttuva ja määrätietoinen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

  Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn alansa johtavien tuotteiden parissa kehittyvässä yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Käy tutustumassa yrityksen toimintaan www.weckmansteel.fi

  Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kyseessä vakituinen työsuhde. Lähetä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy missä lisätietoja antaa tarvittaessa Leena Raittinen p. 044 728 3771.


  Hakuaika alkaa: 12.01.2021 08:00 - Hakuaika päättyy: 31.01.2021 23:00

 • Haemme asiakkaillemme Päijät-Hämeeseen hiljaisessa haussa

  INSINÖÖREJÄ

  monipuolisiin ja vaativiin tehtäviin. Rekrytointeja tehdään usein ns. hiljaisen haun kautta, jolloin työpaikkoja ei laiteta julkiseen hakuun. Haussa on mm.

  • tuotantoinsinööri
  • projekti-insinööri
  • käyttöönottoinsinööri
  • menetelmäkehitysinsinööri
  • mekaniikkasuunnittelija
  • lujuuslaskentainsinööri
  • sähkösuunnittelija

  Edellytämme hakijoilta teknistä soveltuvaa koulutusta ja aikasempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävät sijoittuvat pääosin metalliteollisuudessa toimiviin yrityksiin, joten aikaisempi kokemus alalta on eduksi mutta ei välttämätöntä. 

  Tarjolla on mielenkiintoisia tehtäviä alansa johtavissa yrityksissä. Ota yhteyttä ja kerromme tarkemmin tehtävistä. Voit myös jättää tietosi meille oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävistä antaa Kirsi Naamanka, Kilta Henkilöstöpalvelu Oy, p. 040 728 3770.


  Hakuaika alkaa: 15.06.2018 11:00

 • Etsimme asiakasyrityksillemme Lahden talousalueelle 

  TOIMISTOTYÖNTEKIJÖITÄ (hiljainen haku)

  Tarjolla on erilaisia toimistotöitä, mm. reskontrassa, tilaustenkäsittelyssä, myynti- palkanlasku- ja henkilöstöosastoilla. Tekijöitä kysellään kauttamme suoraan ilman että niistä koskaan tulee työpaikkailmoituksia. 

  Odotamme tehtäviin sopivaa koulutusta, esim. tradenomi, merkonomi tai yliopistokoulutus. Sinulla on jonkin verran kokemusta toimistotöistä tai olet jo alasi ammattilainen. 

  Kielitaidosta enganti tulee olla hyvä, muut kielet ovat eduksi. Osaat käyttää sujuvasti tietokonetta ja sinulla on Officen perusohjelmat hallussa. Kerro hakemuksessasi myös muusta atk-osaamisestasi. 

  Tehtävissä vaaditaan usein hyvää asiakaspalvelutaitoa ja reipasta, iloista asennetta. 

  Hae paikkoja tämän linkin kautta. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, laita sähköpostia leena.raittinen@kilta.fi. Emme valitettavasti ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin paikkoja koskien.


  Hakuaika alkaa: 15.06.2018 11:00

 • Olet hankkinut hyvän koulutuksen ja työkokemustakin on jo mukavasti. Olet alasi ammattilainen. Kuitenkin selailet PAIKKOJA AVOINNA-ilmoituksia ja mietit mahtaako ammattitaidollasi olla käyttöä muualla.

  Lahden talousalueen asiakasyrityksillämme on runsaasti paikkoja, joista et voi koskaan lukea näiltä sivuilta tai Internetistä.

  Siksi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden ns. HILJAISEEN HAKUUN. Otamme Sinuun yhteyttä, kun sopiva työtehtävä on tarjolla. Mikäli haluat jatkaa keskustelua, ilmoitamme kiinnostuksesta asiakkaallemme. Prosessi kulkee vain ja ainoastaan Sinun ehdoillasi. Käsittelemme tietojasi luonnollisesti hienotunteisesti ja luottamuksellisesti.

  Alla olevan linkin kautta pääset jättämään tietosi Hiljaiseen Hakuun.


  Hakuaika alkaa: 15.06.2018 11:00