• Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia 

  RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ

  saneerauskohteisiin, Päijät-Hämeen alueelle. Edellytämme rakennusalan koulutusta ja monipuolista työkokemusta rakennustöistä. Hakijoilta odotamme hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä motivoitunutta otetta työntekoon. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvakortti. Työmaille kulkemiseen edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

  Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, soita suoraan Johannalle p. 040 728 8728.

  Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


  Hakuaika alkaa: 11.05.2022 17:50 - Hakuaika päättyy: 29.05.2022 23:59

 • Mikäli avoimissa työpaikoissa ei ole juuri Sinulle sopivaa työtä, jätä meille ns. avoin hakemus, jolloin tietosi tallentuvat meille ja pyydämme sinut haastatteluun, kun sopiva työpaikka tarjoutuu. Nimittäin kaikkia haussa paikkoja ei ilmoiteta verkkosivuilla, vaan valitsemme työntekijät meille ilmoittautuneiden joukosta.

  Hakulomakkeen täyttäminen ei sido Sinua mitenkään.


  Hakuaika alkaa: 30.11.2012 10:00