• Etsimme lahtelaiselle rakennusliikkeelle

  RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ

  erilaisiin saneerauskohtaisiin Päijät-Hämeen ja pääkaupunkiseudun työmaille. Töitä on tarjolla oman osaamisen mukaan, joten ei haittaa, vaikka olisit urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä. Työtehtäviin kuuluvat mm. purku-, kanto-, ja raivaustyöt. Kokeneelle tekijälle on tarjolla lattiasta kattoon rakentamista.

  Toivomme sinulta hyvää fyysistä peruskuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä oma-aloitteista ja reipasta työotetta.

  Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 40 h/vko. Palkka osaamisen ja kokemuksen mukaan. Töiden arvioitu kesto on 2-3 kuukautta, mutta hyvät työntekijät pyrimme työllistämään pitkäaikaisesti. Tarjoamme työntekijöillemme asianmukaiset työvaatteet, yksityisen työterveyshuollon ja liikuntaedun.

  Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa suoraan p. 040 728 8728/Johanna.

  Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


  Hakuaika alkaa: 22.09.2022 09:06 - Hakuaika päättyy: 05.10.2022 23:59

 • Mikäli avoimissa työpaikoissa ei ole juuri Sinulle sopivaa työtä, jätä meille ns. avoin hakemus, jolloin tietosi tallentuvat meille ja pyydämme sinut haastatteluun, kun sopiva työpaikka tarjoutuu. Nimittäin kaikkia haussa paikkoja ei ilmoiteta verkkosivuilla, vaan valitsemme työntekijät meille ilmoittautuneiden joukosta.

  Hakulomakkeen täyttäminen ei sido Sinua mitenkään.


  Hakuaika alkaa: 30.11.2012 10:00